Dacă mai mergi încă la școală, poate serviciu, poate ești într-un colectiv cu oameni neîntorși la Domnul și te întrebi: “cu ce sunt eu mai bun decat ei?”

Poate din acel colectiv, unii merg la olimpiade, alții au 10 pe linie sau sunt manageri și tu ești doar un simplu lucrător sau altul lider și tu doar o oaie acolo în turmă.

Eu unul, da, îmi pun întrebarea asta: “cu ce sunt mai bun?” .Cu NIMIC, nu am 10 pe linie și nu merg la nici o olimpiadă, dar eu am pe Unul pe care ei nu Îl cunosc și nu că nu Îl cunosc din cauză că nu le-a zis nimeni de El, ci ÎL neagă. Îl neaga atât de tare și cred că e atât de cool ce fac, că doare.

Mă gândeam dacă ei își neagă Creatorul și Dumnezeu spune lumii acesteia “STOP”, și vine Mântuitorul nostru, ce fac ei?

Contează că ei sunt de 10, ca sunt nu știu ce manageri dacă la final vor rămâne fără Dumnezeu?

Ne batem și vrem posturi, pile, relații și Domnul se uită la noi și cred că se cam întristează.

Dacă jumătate, hai un sfert din timpul pe care îl petreci pentru școala, firmă ai sta cu Domnul, oare nu și jobul de om de serviciu ți-ar fi îndeajuns atâta timp cât nu duci lipsă de nimic? Oare nu poartă Tata de grijă copiilor Lui? Oare tu ca tată/mamă nu ai rupe de la gura și ultima bucată de pâine ca să o dai scumpului tău copil?

Dar, dragostea asta pe care o putem oferi noi ca oameni e NIMIC în comparație cu ce dragoste are și ne oferă Dumnezeu nouă. “Pentru că atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă eternă” (Ioan 3:16). Oprește-te puțin acuma, și imaginează-ți că tu ai un copil și ca trebuie sa îl trimiți în altă parte ca el să fie bătut și omorât de către cei care te-au batjocorit și pe tine. Ai putea face asta? Ai avea atâta dragoste să îți trimiți fiul să moară pentru niște oameni care te urăsc? 

Când colectivul, societatea, prietenii, nu iți dau nici o șansă nu uita un singur lucru pe care dacă îl conștientizezi e minunat: Dumnezeu iți poartă ție de grijă, pe când cei din jurul tău își poartă singuri de grijă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s